JOBS

* JUNIOR Accountant (FULLTIME)

Heb je voeling met boekhouding en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan ben jij de kandidaat waarnaar Ken Shoe Fashion op zoek is!

Functieomschrijving

Profiel

Aanbod

Geïnteresseerd? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar jobs@kenshoefashion.be.

Geplaatst: 25/11/2021


* FILIAALMANAGER Regio Antwerpen (FULLTIME)

* FILIAALMANAGER Regio Maasmechelen (FULLTIME)

KEN SHOE FASHION is op zoek naar de perfecte fit!

          Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Jouw profiel

Wat bieden wij?

          Dit alles tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden!

Geïnteresseerd? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar jobs@kenshoefashion.be.

Geplaatst: 25/11/2021


TESTIMONIAL

Hoe is het om te werken bij KEN? We vroegen het aan één van onze shopmanagers!

Joh, shopmanager Aalst

John, shopmanager Ken Shoe Fashion Aalst.


Laten we beginnen bij het begin. Hoe ben je bij KEN terecht gekomen, John?

Ik was eigenlijk op zoek naar vacatures voor een job als verkoper maar toen kwam ik online de advertentie voor shopmanager bij Ken Shoe Fashion tegen en besloot ik hiervoor te solliciteren.

Hoe lang werk je al bij KEN?

Sinds februari, nog niet zo lang dus. Op die tijd heb ik al veel van het bedrijf kunnen zien. De mensen van het district en de centrale diensten staan mij ook goed bij.

Wat vind je leuk aan je job?

Het verkopen zelf is het leukst, dat komt namelijk uit je hart. Ik ga enorm graag met mensen om en vind het echt leuk als iemand geholpen kan worden met een leuke schoen!

Hoe is de sfeer bij KEN?

De sfeer maak je eigenlijk zelf. Als je een positieve ingesteldheid hebt, straal je dat ook uit. Binnen onze winkel in Aalst zijn er maar enkele medewerkers maar onderling hebben we een zeer goeie verstandhouding. Als shopmanager probeer ik altijd positiviteit uit te stralen, zowel naar mijn medewerkers als naar de klanten toe.
Ik heb veel contact met mijn district-manager en we kunnen goed praten over de dagdagelijkse problemen van de winkel.

Hoe ga je om met het halen van resultaten en objectieven?

Door je steeds in te zetten. Als je goed bent in verkopen, kan je beter je resultaten halen. Ook op mindere dagen mag je je niet laten meeslepen en moet je best proberen om een positieve ingesteldheid te behouden. Als je positief blijft naar jezelf toe, bereik je makkelijker je vooropgestelde doelen. Ik probeer ook steeds goed om te gaan met commentaar en hieruit lessen te trekken voor de toekomst. Daarnaast is het ook belangrijk hoe je de winkel etaleert. Als je merkt dat bepaalde modellen geliefd zijn door de klanten, ga je je daar meer op focussen. Voor elke gelegenheid hebben we een schoen!

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een shopmanager?

Het belangrijkst is om niet bang te zijn om te werken. Ook is het belangrijk om initiatieven te nemen. De job van shopmanager is geen 9 to 5 job dus flexibiliteit is een must. Als je over deze eigenschappen beschikt en een voldoende dosis positiviteit uitstraalt is de job van shopmanager helemaal geschikt voor jou.